Szállítási, fizetési és szolgáltatási feltételek

Általános és szolgáltatási feltételek

A napelem.net weboldalon található termékek és azokról közölt információk tájékoztató jellegűek, a közvetlen megrendelés és vásárlás ügyfélszolgálattal történt egyeztetés után, az így kiadott végleges árajánlat és szerződés alapján lehetséges. Áraink az euró-forint árfolyam arányában is változhatnak.

Fizetési feltételek és lehetőségek

Fizetési feltételeket a véglegesített megrendelés előtt kiadott kötelező érvényű árajánlatunk tartalmazza, a fizetési mód jellemzően banki átutalás.

Szállítási feltételek

Szállítás és átvétel: budapesti raktárunkból történő átvétellel, ügyfélszolgálatunkon előre egyeztetett időpontban. Szállítás csomagküldő vagy szállítmányozó cégekkel is megrendelhető. Utánvéttel nem szállítunk. Cégünk fenntartja a jogot, hogy megrendelés véglegesítése előtt egyeztesse a szállítási határidőket a megrendelővel, és a piaci viszonyok és termékek elérhetősége szerint egyedi szállítási határidőt határozzon meg a megrendelés véglegesítése előtt.

Adatkezelési feltételek

Cégünk a napelem.net weboldal üzemeltése céjából bizonyos pontokon adatokat gyűjt a felhasználóról, az általános weboldal kezelési szokásoknak megfelelően. Az információ csakis az oldalra érkezők számának figyelésére szolgál, célja, hogy segítse a weboldal továbbfejlesztését. Az ügyfeleink által megadott adatok csak az igénybe vett szolgáltatás pontos teljesítését segítik, azt még saját marketing céljainkra is csak a felhasználó beleegyezésével használjuk fel. Cégünk nem próbál egyéni felhasználókat és felhasználói szokásokat azonosítani. Nem kerül begyűjtésre olyan információ, amely egyedi felhasználók azonosítására szolgál, hacsak a felhasználó azt önszántából nem biztosítja. A vállalat az általa gyűjtött személyes információt harmadik személynek nem adja ki, illetve azt harmadik személlyel nem osztja meg a felhasználó beleegyezése és előzetes egyeztetés nélkül. Cégünk a napelem.net weboldalak adatkezelését, marketing gyakorlatát és szolgáltatásait a 2001. évi CVIII. törvényben meghatározott keretek között végzi. A törvény szövege innen érhető el.

Fogyasztóvédelem

Elsődleges ügyfeleink elégedettsége. Ha bármiben elégedetlen, vagy úgy érzi, hogy nem kapott pontos tájékoztatást, kérjük írjon nekünk. Szolgáltatásunkhoz kapcsolódó információkat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján találhatja meg, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 8. §-nak megfelelően, amelynek szövege itt olvasható. Panaszával a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is fordulhat, az eljárásról itt olvashat bővebben. Bármilyen kérdés esetén szívesen segítünk.

 

 


Elérhetőségeink

 • Email:
  (gyorsabb, ha a bal mezőkbe ír)
 • Telefon: (1) 700 40 50
 • Fax: (1) 700 2406
 • Manitu Solar Kft.
  1117 Budapest, Budafoki út 60.
  Cégjegyzék szám: 01-09-935439
  Adószám: 22604592-2-43
  EU adószám: HU22604592
 • Irodánk és raktárunk: a Lágymányosi híd budai hídfőjétől nem messze, a Beltex B60 üzleti parkban található:

 • Manitu Solar Kft. nagyobb térképen való megjelenítése